Let's go!

Book a tour

THE PLATFORM

Babe, you got this

Sometimes it takes balls to be a woman. Girlbosses around the world are discovering their entrepreneurial side and it’s time to celebrate that those little girls with dreams, have become women with vision.

11

september

blog

Rachida en Najima Kharbouch

Healthy Sisters Rachida en Najima Kharbouch maakten van hun gezonde levensstijl hun werk.

READ MORE

05

september

blog

Alle female bosses in het Noorden opgelet, want..

we breiden uit naar Groningen!

READ MORE

28

augustus

blog

Charlotte van der Straten

De 29-jarige Brabantse is mede-oprichter en naamgever van de innoverende oppas app Charly Cares.

READ MORE

27

augustus

blog

Bloemen en planten op de werkvloer: YES PLEASE.

Bloemen op de werkvloer? Yes please. Bloemen en planten verbeteren niet alleen de productiviteit, maar ook de concentratie en motivatie.

READ MORE

blog

Jorieke Markerink

Toen Jorieke Markerink naast een burn-/bore-out ook nog eens een quarterlife crisis kreeg, besloot ze het definitief anders te doen. Ze nam ontslag bij haar corporate baan, kocht een backpack en ging met haar toenmalige vriend op wereldreis. Bij terugkomst richtte Jorieke PROJECT-R op: een bedrijf wat zowel millennials als organisaties helpt om bewuster naar werk en leven te kijken. “Het is voor iedereen goed om af en toe eens te denken: waar ben ik nou helemaal mee bezig?”

READ MORE

06

augustus

blog

Werk plannen: hoe blijf je productief?

Accepteren dat je niet alles tegelijk kunt en realistische doelen stellen is uiteraard slechts het begin.

READ MORE

03

augustus

blog

Fauzia Mahomed Radja

Fauzia Mahomed Radja (34) ondersteunt met haar bedrijf FM Consultancy MKB-ondernemers op het gebied van strategisch management.

READ MORE

23

juli

blog

Femke Furnee

Femke Furnee (31) brengt met haar eigen interieurmerk FEST Amsterdam een betaalbare collectie van meubelen en woonaccessoires op de markt.

READ MORE

05

juni

Lanceringsparty in het Werkwarenhuis

Nadat we door het hele land waren getoerd in onze Babe bus vierden wij de lancering van Het Werkboek bij van Aken in het Werkwarenhuis.

READ MORE

Kantoortoppers: Paper and Tea

Een van onze favorieten op kantoor is toch wel de thee van Paper and Tea. Niet alleen de smaken zijn fantastisch, maar ook de verpakkingen zijn pareltjes op zich. Paper & Tea heeft een lange zoektocht achter de rug om wereldwijd de beste kleinschalige plantages te vinden. En met succes. Bij alle plantages waar Paper & Tea haar thee vandaan haalt gaan ze op een duurzame en authentieke wijze te werk. Dit betekent dat alle theebladeren met de hand geplukt worden. Daarnaast staan ze ook voor whole-leaf thee, dit is belangrijk voor de smaak en extractie van de thee. Enne…. Wij hebben dit op kantoor. Lucky us.

 

READ MORE

Get in touch

We would love to meet you