Let's go!

Book a tour

THE PLATFORM

Babe, you got this

Sometimes it takes balls to be a woman. Girlbosses around the world are discovering their entrepreneurial side and it’s time to celebrate that those little girls with dreams, have become women with vision.

09

januari

blog

Onze beautycorner in Groningen

Inmiddels is het weer een aantal maanden geleden dat we in Groningen de deuren openden van alweer de vijfde Hashtag Workmode locatie.

READ MORE

21

november

blog

The Self-Made Summit

Hét carrière-event voor ambitieuze vrouwen.

READ MORE

19

november

blog

Hashtag Workmode Academy The Christmas Edition

Na een eerdere, succesvolle Special Edition van de Hashtag Workmode Academy, organiseren we op zaterdag 8 december wederom een special.

READ MORE

01

oktober

blog

Mariëlle Wielheesen

Deze veelzijdige blondine is ontzettend creatief en heeft nog veel meer toffe plannen in petto.

READ MORE

blog

Rachida en Najima Kharbouch

Van een anonieme Facebookpagina naar een website met een bereik van gemiddeld 40.000 bezoekers per maand, een eigen boek en verschillende hardloopgroepen in omgeving Helmond. Zussen Rachida en Najima Kharbouch zijn hard op weg een klein imperium op te bouwen. Met hun platform Healthy Sisters willen ze een gezonde levensstijl voor iedereen stimuleren en daar is een sixpack zeker geen must voor.

READ MORE

05

september

blog

Alle female bosses in het Noorden opgelet, want..

we breiden uit naar Groningen!

READ MORE

28

augustus

blog

Charlotte van der Straten

De 29-jarige Brabantse is mede-oprichter en naamgever van de innoverende oppas app Charly Cares.

READ MORE

27

augustus

blog

Bloemen en planten op de werkvloer: YES PLEASE.

Bloemen op de werkvloer? Yes please. Bloemen en planten verbeteren niet alleen de productiviteit, maar ook de concentratie en motivatie.

READ MORE

17

augustus

blog

Jorieke Markerink

Jorieke Markerink (29) helpt met haar bedrijf PROJECT-R zowel millennials als organisaties bewuster naar werk en leven te kijken.

READ MORE

blog

Werk plannen: hoe blijf je productief?

Je moet er wat voor doen om die doelen daadwerkelijk te bereiken. Maar waar begin je? En hoe houd je overzicht? En natuurlijk: hoe blijf je productief? Op alle locaties van Hashtag Workmode is koffie van De Koffiejongens te vinden, maar we willen je naast dat heerlijke bakkie pleur ook nog wat praktische tips geven om je productiviteit op te krikken.

READ MORE

03

augustus

blog

Fauzia Mahomed Radja

Fauzia Mahomed Radja (34) ondersteunt met haar bedrijf FM Consultancy MKB-ondernemers op het gebied van strategisch management.

READ MORE

23

juli

blog

Femke Furnee

Femke Furnee (31) brengt met haar eigen interieurmerk FEST Amsterdam een betaalbare collectie van meubelen en woonaccessoires op de markt.

READ MORE

05

juni

Lanceringsparty in het Werkwarenhuis

Nadat we door het hele land waren getoerd in onze Babe bus vierden wij de lancering van Het Werkboek bij van Aken in het Werkwarenhuis.

READ MORE

24

mei

blog

Kantoortoppers: Paper and Tea

Onder het motto “Life is short, drink good tea” ontwikkelt Paper & Tea pure thee in een waanzinnig mooi jasje.

READ MORE

blog

Babe you got this. Het werkboek

Babe, you got this. verscheen in het voorjaar van 2017 en werd een groot succes. Het boek waarbij Emilie Sobels en Martje Haverkamp ambitieuze vrouwen naar hun weg naar succes vroegen, werd vol enthousiasme ontvangen en massaal gedeeld. Daar konden we het natuurlijk niet bij laten…

READ MORE

19

mei

blog

Better together met WE Fashion

De nieuwe campagne van WE Fashion draait allemaal om 'Better Together'.  Iets waar wij bij Hashtag Workmode natuurlijk helemaal achterstaan.

READ MORE

16

mei

blog

Dyson Pure Hot + Cool Link

Sinds maart hebben wij de Dyson Pure Hot + Cool Link op ons kantoor op de Oudezijds Achterburgwal staan, een interiorproof luchtreiniger.

READ MORE

06

november

blog

Allocacoc

Hashtag Workmode deelt haar ultieme tips voor een mega opgeruimd kantoor in samenwerking met Allocacoc.

READ MORE

17

oktober

blog

Foodora

Hashtag Workmode en foodora slaan de handen ineen en verzorgen iedere week een uitgebreide lunch op kantoor voor alle huurders.

READ MORE

Get in touch

We would love to meet you