Let's go!

BOOK A TOUR

01-09-2017, Babe you got this

Eve Tomaszewski

Als klein meisje uit Gorkum droomde ze al van een carrière in de mode- en tijdschriftenwereld. Inmiddels heeft ze haar naam daarbinnen flink gevestigd. Eve Tomaszewski (29) interviewde ontwerpers als Tommy Hilfiger, Isabel Marant en Paul Smith, mocht drie keer de Victoria’s Secret show bijwonen en richtte twee en een half jaar geleden The Goaldiggers Club op.

By Fleur

"Alle ambitieuze vrouwen die ik in de loop van mijn carrière heb leren kennen inspireren mij enorm. Hun verhalen geven mij ontzettend veel kracht en dat gevoel gun ik andere vrouwen ook."

Inmiddels werk je alweer een tijdje als freelancer voor verschillende tijdschriften en daarnaast zette je The Goaldiggers Club op. Kun je daar iets meer over vertellen?
“Alle ambitieuze vrouwen die ik in de loop van mijn carrière heb leren kennen inspireren mij enorm. Hun verhalen geven mij ontzettend veel kracht en dat gevoel gun ik andere vrouwen ook. Er was nog geen plek waar businessvrouwen terecht konden voor inspiratie, tips en tricks en de verhalen van likeminded vrouwen. Daarom heb ik The Goaldiggers Club opgericht. Online en via events deel ik verhalen van succesvolle vrouwen en empowering content op carrière gebied.”

Wat zijn jouw toekomstplannen?
“Mijn droom is om zoveel mogelijk vrouwen te inspireren en motiveren om hun doelen na te jagen. In de toekomst organiseren we met The Goaldiggers Club meerdere events en workshops vanuit ons clubhuis in Amsterdam waar tevens de boeken te koop zijn die ik in de tussentijd heb geschreven.”

Je hebt inmiddels een aantal meisjes voor je werken. Vind je het moeilijk om werk uit handen te geven?
“Dat valt me ontzettend mee! Ik ben erg perfectionistisch en dacht echt dat niemand anders de dingen zo kon doen zoals ik dat kan. Daar kom ik op terug. Ik sta versteld van hoe goed mensen dingen doen. En als ik teleurgesteld ben in iemands werk leg ik uit wat ik denk dat er beter kan, en dan is het vaak de volgende keer wel zoals het moest zijn.”

Wat is één van de belangrijkste lessen die jij tot nu toe hebt geleerd?
“Zorg dat je de juiste mensen om je heen hebt. Als je wilt groeien moet je je omringen met persoonlijkheden die jou inspireren en dezelfde mindset hebben. Dit geldt voor zowel je werk- als je privé-omgeving. Ik heb gemerkt dat het voor mij echt belangrijk is om mensen om me heen te hebben die het beste in mij zien en waar ik het beste in zie. Op het moment dat bepaalde vriendschappen of klussen me dat gevoel voor een langere tijd niet meer geven, neem ik er afstand van.”

Hoe combineer jij al je ambities met een fijn privéleven?
“Ik sport veel en leef gezond. Uitgaan vind ik ontzettend leuk maar ik pik mijn momenten. Ik ga soms éé keer in de twee maanden, dan weer eens in de twee weken. Niet zomaar wanneer iemand mij random opbelt om mee te gaan. Ik geloof dat het belangrijk is om daar bewuste keuzes in te maken.”

Meer van Eve lezen? Bijvoorbeeld wat haar helpt bij het maken van keuzes? Hoe ze blijft relativeren? Of omgaat met kritiek? En wat haar tips zijn als het over geld verdienen gaat? Je leest dat plús het verhaal en de adviezen van 22 andere topvrouwen in ons boek Babe, you got this.

Get in touch

We would love to meet you