Let's go!

Book a tour

THE PLATFORM

Babe, you got this

Sometimes it takes balls to be a woman. Girlbosses around the world are discovering their entrepreneurial side and it’s time to celebrate that those little girls with dreams, have become women with vision.

19

november

blog

Hashtag Workmode Academy The Christmas Edition

Na een eerdere, succesvolle Special Edition van de Hashtag Workmode Academy, organiseren we op zaterdag 8 december wederom een special.

READ MORE

01

oktober

blog

Mariëlle Wielheesen

Deze veelzijdige blondine is ontzettend creatief en heeft nog veel meer toffe plannen in petto.

READ MORE

11

september

blog

Rachida en Najima Kharbouch

Healthy Sisters Rachida en Najima Kharbouch maakten van hun gezonde levensstijl hun werk.

READ MORE

05

september

blog

Alle female bosses in het Noorden opgelet, want..

we breiden uit naar Groningen!

READ MORE

blog

Charlotte van der Straten

Van Helmond naar Amsterdam en van een studie Biologie naar Communicatie; Charlotte van der Straten legde een leuke maar rumoerige weg af om te komen waar ze nu staat. De 29-jarige Brabantse is mede-oprichter en naamgever van de innoverende oppas app Charly Cares. Met uitbreiding naar Londen op de planning en de wil om constant voorop te blijven lopen is Charlottes ondernemersverhaal absoluut een inspiratiebron. Haar nuchtere blik, positiviteit, eerlijkheid en enthousiasme verdienen dan ook een plekje op ons Babe. platform!

READ MORE

27

augustus

blog

Bloemen en planten op de werkvloer: YES PLEASE.

Bloemen op de werkvloer? Yes please. Bloemen en planten verbeteren niet alleen de productiviteit, maar ook de concentratie en motivatie.

READ MORE

17

augustus

blog

Jorieke Markerink

Jorieke Markerink (29) helpt met haar bedrijf PROJECT-R zowel millennials als organisaties bewuster naar werk en leven te kijken.

READ MORE

06

augustus

blog

Werk plannen: hoe blijf je productief?

Accepteren dat je niet alles tegelijk kunt en realistische doelen stellen is uiteraard slechts het begin.

READ MORE

03

augustus

blog

Fauzia Mahomed Radja

Fauzia Mahomed Radja (34) ondersteunt met haar bedrijf FM Consultancy MKB-ondernemers op het gebied van strategisch management.

READ MORE

blog

Femke Furnee

Kennen jullie nog die ingelijste print van een rode roos van Ikea? Of die zonsondergang? Inderdaad, we hadden er allemaal wel een aan de muur hangen. Of in extreme gevallen zelfs allebei. Femke Furnee (31), founder van FEST Amsterdam, weigerde mee te gaan met de massa en was ervan overtuigd dat het echt beter kon dan die rode roos. Maar wat nou als je niet meer naar de Ikea of de woonboulevard wil, maar ook geen geld hebt voor een dure designwinkel? Juist, dan zorg je zelf voor betaalbare kunst en design.

READ MORE

Get in touch

We would love to meet you