Onze beautycorner in Groningen

 
 

Tijdens onze soft opening in Groningen in november, genoten we samen met de eerste huurders van een heerlijke lunch en dito taart (met bloemen!). Daarna werden de laptops open geklapt en werd er voor het eerst echt gewerkt. Je snapt, wij zijn in onze nopjes!

Wat voor ons niet mocht ontbreken was een mooie plek waar je jezelf even een touch-up kunt geven. Een plek waar je vol confidence weg kunt lopen omdat je helemaal klaar bent voor de dag, voor je belangrijke afspraak of misschien wel voor de vrijdag middag borrel met de andere huurders op kantoor. Dit hoekje hebben we uiteraard helemaal Hashtag Workmode-proof gemaakt door de muur knalroze te verven, mooie accessoires neer te zetten en witte, handgemaakte Marokkaanse wandtegels van Designtegels op de muur te plaatsen. Misschien is de vloer nog wel hetgeen waar we het meest trots op zijn. Een roze vloer met rode sterren. I mean, wat wil je nog meer?

Intussen is onze locatie op de Damsterdiep 10 al een paar maanden open for business. Wil jij hier ook aan de slag? Dat kan! Onze Operational Manager Bodil staat te trappelen om je van alle informatie te voorzien. Mail voor een afspraak en rondleiding naar bodil@hashtagworkmode.com en wie weet… tot gauw!

 
Beautycorner Hashtag Workmode Groningen Brendd.png
Beautycorner Hashtag Workmode Groningen.png
 

Door: Jill Verberkt

Emilie Sobels