Nieuwe musthave voor een duurzame werkplek

 

Een betere gezondheid zorgt voor betere resultaten - zo ook op de werkvloer. Dagelijks werken onze ambitieuze vrouwen hard om hun successen te behalen. Wij vinden het dan ook belangrijk om ze daarin zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

 
 
 
 

Samen met Logitech organiseerden we daarom een inspirerende ochtend, waarbij we een aantal members mochten uitnodigen voor de lancering van de nieuwe, ergonomische muis: de Lift.

Logitech is wereldleider in het ontwikkelen van producten die mensen op een natuurlijke, intuïtieve manier verbinden met de digitale ervaringen waar ze om geven. Met één doel: een comfortabele en ergonomische werkplek creëren. Niet alleen goed voor de gezondheid (nooit meer zwakke polsen), maar ook voor de productiviteit. Een win-win dus!

Tijdens deze ochtend kwamen de members, onder begeleiding van twee sprekers van Logitech, meer te weten over zowel mentaal als fysiek gezond werken; en waarom de Lift hier goed bij aansluit. Deze muis zorgt er namelijk voor dat vingers en handen een natuurlijke positie aannemen, wat helpt het bovenlichaam te ontspannen. Dit leidt tot een meetbare vermindering van de spieractiviteit, zodat productiever kan worden gewerkt met minder belasting en vermoeidheid van de onderarmspieren. Heel fijn wanneer je een dag moet vlammen!

De Lift is voor iedereen beschikbaar, voor zowel rechts- als voor linkshandigen. Met name linkshandige muizen zijn zeer zeldzaam, want de meeste fabrikanten produceren vooral rechtshandige modellen. Met de Logitech Lift heb je als linkshandige dezelfde mogelijkheden als de overige 90% van de wereld. Daarnaast is de muis ontworpen voor mensen met kleine- en middelgrote handen - en wie hebben er gemiddeld gezien kleinere handen? Juist - vrouwen. Oja…hadden we al gezegd dat de muis in het poederroze beschikbaar is? Win-win-win-win-win. Toch?

Emilie Sobels