Let's go!

Book a tour

SUPPORT

We're here to help! If you don’t see the answer to your question or you need help troubleshooting, Please submit the contact form below.

Algemene vragen

Zeker weten. Je kunt je abonnement bevriezen wanneer je verlof opneemt tijdens je zwangerschap.

Zeker weten. Je kunt ons adres als postadres gebruiken op je website, in je email handtekening en voor het laten bezorgen van je Zara pakketjes. Maar let op, je kunt je niet aanmelden bij de Kamer van Koophandel met ons adres.

Korte telefoongesprekken zijn geen enkel punt. Als je langere gesprekken hebt ingepland, is het verstandig om de vergaderruimte te reserveren.

Printen is mogelijk, maar wel met een fair-use policy. Jouw pakbonnen, facturen of contracten kun je prima op kantoor printen. Maar dat full-color lookbook kun je dus beter in een copyshop uitdraaien.

In Rotterdam, Utrecht en op de Amsterdamse locatie Oudezijds Achterburgwal is een vergaderruimte aanwezig. Reserveer jouw gewenste tijdsslot in de online agenda zodat je verzekerd bent van de plek.

Je wilt iets weten over onze werkplekken

Ons pet-policy is flexibel: zo lang jouw vrolijke viervoeter zich gedraagt, is 'ie meer dan welkom. De hondenkoekjes liggen al klaar.

Je ontvangt op de 15e van de maand een factuur voor jouw werkplek. Zorg ervoor dat deze voor de eerste van de nieuwe maand betaald is.

Je kunt van start op het moment dat je contract begint. Dat kan aan het begin van de maand, maar ook halverwege. Wat jou het best uitkomt.

Dat kan zeker. Je kunt hiervoor een flex+ abonnement afsluiten. Op deze manier kun je zowel in Amsterdam, als Rotterdam of Utrecht aan de gang.

Overige vragen

Uiteraard. Ons doel is om jou samen te brengen met ondernemende vrouwen zoals jij. Hulp nodig bij een bepaald project? Grote kans dat een van de andere huurders jou uit de brand kan helpen.

Als je een werkplek huurt, ontvang je maandelijks een overzicht van alle bijenkomsten, borrels en andere happenings in je mailbox.

Natuurlijk. Reserveer de vergaderruimte voor jouw afspraak en off you go.

Absoluut. Je krijgt niet alleen een eigen doos voor jouw snacks, maar je kunt ook spullen in de koelkast leggen.

Get in touch

We would love to meet you