Goedkope Viagra Kopen In Nederland Buy Cheap Levitra Kamagra-Advies.Nl Ervaringen Hoe Lang Duurt Het Voor Kamagra Werkt

Let's go!

Book a tour

Welkom bij Hashtag Workmode

Empowered women
empower women.

Plan je eerste werkdag en ontvang je sleutel

Binnenkort mogen we je verwelkomen bij Hashtag Workmode! We hopen dat je er zin in hebt.

Hieronder vind je belangrijke informatie met betrekking tot jouw nieuwe werkplek. Je contract heb je inmiddels getekend, maar heb je je sleutels ook al in ontvangst genomen? Maak meteen een afspraak met één van onze operational managers voor de sleuteloverdracht via de button. Natuurlijk kun je je sleutel ook gewoon op je eerste werkdag in ontvangst nemen.

Get in touch

Openen en afsluiten

Zodra jij jouw sleutel op komt halen krijg je een rondleiding door het kantoor van de operational manager van jouw locatie. Hier worden alle praktische zaken stap voor stap uitgelegd. Op het kantoor aan de Oudezijds Achterburgwal (OA) is een alarm aanwezig. In Rotterdam heb je een code nodig om de bovendeur te openen wanneer je als eerste aankomt. Jouw persoonlijke code ontvang je binnenkort. Op alle locaties gaat de verwarming automatisch aan en uit. Je kunt hem uiteraard wel wat hoger zetten wanneer dat nodig is. Ga je als laatste weg? Zorg dan voor het volgende:
  • Dat alle gordijnen gesloten zijn (Amsterdam, Utrecht en Groningen);
  • Dat alle ramen goed dicht zijn;
  • De bovendeur bij BigBrands gesloten is (alleen Rotterdam);
  • Dat het alarm geactiveerd is (alleen op OA);
  • Dat alle lampen uit zijn;
  • Dat de afwasmachine aanstaat.

Instagram

I gram, you gram, we all love to gram. Je had het misschien al in de gaten, maar zo niet: we zijn fanatieke Instagrammers. En jouw insta’s, gemaakt op kantoor, vinden we nu al te gek. Elke maand komt onze fotografe Anouk van Anouk Fotografeert langs op kantoor om jou te portretteren. Voordat ze komt geven we jou een heads up, zodat jij je mooiste pak aan kunt trekken. En wist je dat Hashtag Workmode mede mogelijk wordt gemaakt door ons Partner Programma? Dit programma zorgt ervoor dat we in een fijne en inspirerende ruimte kunnen werken met de producten van toffe merken, zoals oa onze koffie cups van De Koffiejongens en thee van Paper & Tea. Mocht je een foto plaatsen van producten van onze partners, dan zouden we het heel erg op prijs stellen wanneer je hen tagt in de foto. Wil je meer informatie hierover, of heb je een leuke partner in je netwerk die graag samen zou werken, laat het dan zeker weten. Benieuwd naar al onze partners?

Babe, you got this.

In 2017 verscheen Babe, you got this. in de boekhandels: een bundel van 30 hoofdstukken waarvoor Emilie Sobels en Martje Haverkamp 23 inspirerende vrouwen vroegen naar hun road to success, inclusief hun fuck-ups. Onlangs kwam Emilie Sobels samen met Rosa Dammers met Babe, you got this. Het werkboek waarin jij zelf aan de slag gaat. Het werkboek staat tjokvol tips, hands-on oefeningen en praktische opdrachten. Je kunt beide boeken op kantoor aanschaffen (of online bestellen!).

Community

Hashtag Workmode draait om haar community. Samen is ons netwerk ijzersterk en door onze krachten te bundelen kunnen we de wereld veroveren. Op alle locaties vind je ambitieuze vrouwen die bereid zijn elkaars business naar een hoger niveau te tillen. Zo vind je in de community stylisten, fotografen, salestijgers, marketing experts, copywriters en nog veel meer creatief talent. Benieuwd naar alle vrouwen die een plek huren bij Hashtag Workmode? Neem dan een kijkje op huurders pagina.

Find our flex calendars
set your desk

Facebook & Whatsapp

Om in contact te komen met al dat vrouwelijk talent ontvang je toegang tot een afgeschermde Facebook-groep, exclusief voor huurders van Hashtag Workmode. Je kunt zelf lid worden van de groep om interessante artikelen, inspirerende events en andere oproepen te delen. Je blijft er ook op de hoogte van al het Hashtag Workmode nieuws. Daarnaast is er voor elke locatie ook een Hashtag Workmode Whatsapp-groep voor praktische mededelingen. Je wordt aan de groep toegevoegd zodra je contract van start gaat.

Events

Wil je een workshop organiseren of een creatieve masterclass geven? Bespreek dit dan met de operational manager van jouw locatie. Voor huurders van Hashtag Workmode hanteren we een korting van maarliefst 70% op events die jij organiseert én op de maandelijkse Hashtag Workmode Academy in Rotterdam.

THE TEAM

Het Hashtag Workmode Team

Zoë Poel

stagiaire

Stephanie Knoors

content strateeg

Maxime Tauran

event manager

Bodil van Weenen

operational manager

Daisy de Pater

operational manager

Kim van der Vliet

head of operational management

Anouk van Ravenhorst

photographer

Jill Verberkt

social media manager

Rosa Dammers

co-author

Marit Smit

operational manager

Marjolein van den Broek

pr manager

Emilie Sobels

founder

Annebel Eppinga

operational manager

Get in touch

We would love to meet you