Let's go!

BOOK A TOUR

LEARN

The Hashtag Workmode
Academy

Ben jij een girlboss, ondernemer, zzp’er, ambitieuze chick, carrière tijger of all of the above? Wil jij jezelf en jouw business verder ontwikkelen? Wil je dat doen in het bijzijn van andere ambitieuze vrouwen? Wil je leren van experts uit het vak? Wil je inspiratie opdoen bij de tofste co-working space van Rotterdam? Dan is Hashtag Workmode Academy zeker iets voor jou. Vanaf september organiseren we elke maand een nieuwe editie met business gerelateerde onderwerpen. En voor huurders van Hashtag Workmdoe is dat helemaal kosteloos (max. 10 plekken beschikbaar voor huurders)

BUY NOW

Datum: 07-11-2017 | Locatie: Rotterdam

Instagram marketing

Tijdens de vierde editie van de Hashtag Workmode Academy leer je in 1 avond hoe je Instagram zo strategisch mogelijk inzet! Twee fantastische sprekers nemen je 7 november mee in de wereld van Instagram. Je krijgt praktische tips&tricks en raakt geinspireerd door de Instagram campagnes van ‘de grote jongens’. (o.a. Renault, Rimmel, Lidl). Kortom; zorg dat je er bij bent en scoor je ticket!

MORE INFO BUY NOW

Datum: 04-10-2017 | Locatie: Rotterdam

Babe, you got this live Q&A

Naar aanleiding van alle positieve, inspirerende en vooral ambitieuze reacties op het boek ‘Babe, you got this.’, organiseert Bibliotheek Rotterdam in samenwerking met Hashtag Workmode en de auteurs van het boek een live Q&A voor alle enthousiaste lezeressen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je het boek nog niet hebt gelezen! Live and on stage legt Martje vier vrouwen uit ’Babe, You Got This’ een flink aantal prangende vragen voor, met als doel jou bomvol inspiratie en energie naar huis te laten gaan.

MORE INFO BUY NOW

Datum: 22-08-2017 | Locatie: Rotterdam

Facebook marketing

Dit keer duiken we in de wereld van Facebook marketing. Heb jij een bedrijfspagina op Facebook maar blijft jouw bereik en engagement laag? Vind je het lastig om goed lopende advertenties op Facebook te maken? Word jij hartstikke duizelig van alle mogelijkheden en heb je het gevoel dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Kom dan naar de tweede editie van de Hashtag Workmode Academy over Facebook Advertising!

MORE INFO NEXT EVENT

Get in touch

We would love to meet you