Let's go!

Book a tour

LEARN

The Hashtag Workmode
Academy

Ben jij een girlboss, ondernemer, zzp’er, ambitieuze chick, carrière tijger of all of the above? Wil jij jezelf en jouw business verder ontwikkelen? Wil je dat doen in het bijzijn van andere ambitieuze vrouwen? Wil je leren van experts uit het vak? Wil je inspiratie opdoen bij de tofste co-working space van Rotterdam? Dan is Hashtag Workmode Academy zeker iets voor jou. Elke maand organiseren we een nieuwe editie met business gerelateerde onderwerpen. En voor huurders van Hashtag Workmode is dat helemaal kosteloos (max. 10 plekken beschikbaar voor huurders)

BUY NOW

Datum: 08-12-2018 | Locatie: Hashtag Workmode Rotterdam

Instagram workshop

Het jaar loopt op haar eind en daarom knallen we er graag samen met jou op een feestelijke manier uit. Na een eerdere, succesvolle Special Edition van de Hashtag Workmode Academy, organiseren we op zaterdag 8 december wederom een special: The Christmas Edition. Tijdens The Christmas Edition leer je alle ins- en outs over Instagram, het platform dat inmiddels meer dan een miljard gebruikers heeft, en ga je zelf aan de slag met het creëren van feestelijke content. Na de twee ochtend workshops, ga je zelf aan de slag met je nieuwe insights en creëer je je eigen beelden – oftewel: (Christmas) content for days! Wat je nog meer kunt verwachten? Een heerlijke (uiteraard volledig Instagrammable) kerstlunch, veel ambitieuze en like-minded vrouwen, de mogelijkheid om door Korien Thiewes, oprichter van Brendd.com en Sticky Fingers jouw nagels van een nieuw lakje te voorzien en een masterclass over Personal Branding van Hashtag Workmode oprichter Emilie Sobels. We sluiten de middag af met een feestelijke borrel, waarbij je met elkaar kunt netwerken en de experts nog meer vragen kunt stellen. Kortom, een all-round Instagram Academy, waar je bakken met kennis op doet op de allermooiste locatie van Rotterdam: Hashtag Workmode 010. The Christmas Edition is inclusief een heerlijke lunch, een heleboel content én kennis over Instagram en je gaat naar huis met een fijne goodie bag.

EVENT BUY TICKET

Datum: 09-10-2018 | Locatie: Hashtag Workmode Rotterdam

Onderhandelen

Vind je het moeilijk om een verhoging van je salaris aan te kaarten of zou je eigenlijk wel wat meer willen verdienen maar weet je niet goed hoe je dit precies aan moet pakken? Onderhandelen blijft een moeilijk onderdeel in de ondernemerswereld en tijdens deze academy gaan we samen met experts uit het werkveld dieper op dit onderwerp in.
Merel van der Wouden verliet in 2017 haar corporate consultancy baan in Toronto om haar hart te volgen. Ze richtte in Bali haar (online) succesvolle coachingsbedrijf ”Blackbird Negotiations” op. In het afgelopen jaar hielp ze al velen vrouwen om zelfverzekerd en succesvol over hun salaris/uurtarief te onderhandelen. Tijdens deze Academy zal ze al haar tips & tricks met ons delen.
Merel: ”Tijdens de Academy Succesvol Onderhandelen gaan we in op de verschillende methoden en strategieen van onderhandelen. Daarnaast bespreken we welke onderhandelingsstijlen er zijn, welke invloed relaties en machtsposities hebben, hoe jij je het beste voorbereid en wat voor gender issues er (helaas) nog steeds bestaan. Na deze workshop ben jij in staat om zelfverzekerd en succesvol te onderhandelen (over je uurtarief of salaris).”

MORE INFO BUY NOW

Datum: 02-06-2018 | Locatie: Rotterdam

Instagram workshop

Vanwege het mega grote succes van de twee eerdere Hashtag Workmode Academy edities over Instagram, organiseren we op zaterdag 2 juni een special over dit onderwerp: tijdens The Weekend Edition leer je écht alle ins- en outs over dit platform. Je start de ochtend met een workshop van een professionele fotografe én Instagram expert die je precies uitlegt hoe zij haar prachtige Instagram kiekjes (met telefoon!) maakt. Wat je nog meer kunt verwachten? Een heerlijke (uiteraard volledig instagrammable) lunch, veel ambitieuze en like-minded women én twee top Masterclasses over Instagram gegeven door  experts uit het vak. We sluiten de middag af met een feestelijke borrel, waarbij je met elkaar kunt netwerken en de experts nog meer vragen kunt stellen. Kortom, een all-round Instagram Academy, waar je bakken met kennis op doet op de allermooiste locatie van Rotterdam: Hashtag Workmode 010. The Weekend Edition is inclusief een heerlijke lunch, een heleboel content én kennis over Instagram EN je gaat naar huis met een goodie bag ter waarde van maarliefst €95,-.

MORE INFO BUY NOW

Datum: 08-05-2018 | Locatie: Rotterdam

Proefwerken in Rotterdam

Onze locatie in Rotterdam bestaat twee jaar! Daarom openen we die dag eenmalig onze deuren exclusief voor jou zodat je de sfeer op kantoor kunt proeven. Kom op 8 mei een dag proefwerken (inclusief overheerlijke lunch van La Buvette) en proost met ons mee tijdens de feestelijke borrel aan het eind van de dag. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar rotterdam@hashtagworkmode.com (maximaal 6 plekken beschikbaar).

MEER WETEN? MELD JE AAN

Datum: 01-05-2018 | Locatie: Rotterdam

Instagram

Instagram, we kennen en gebruiken het inmiddels allemaal. Hoe zet je het eigenlijk slim in voor jouw bedrijf? En hoe haal je er uit wat er in zit? En hoe zorg je voor engagement? En wat zijn dé handige tips & tricks? Een van onze eerste Academies ging over Instagram marketing en dit was zo’n groot succes dat we hebben besloten dit weer te doen maar net in een ander jasje. Tijdens deze editie van de Hashtag Workmode Academy leer je in een avond hoe je het beste leuke en creatieve content kunt creëren voor op jouw profiel en jezelf kunt ontpoppen tot een echt Instagramwonder! Dit wil je niet missen, dus zorg dat je er bij bent en scoor je ticket!

MORE INFO BUY NOW

Datum: 11-04-2018 | Locatie: 's Hertogenbosch

Lancering Babe, you got this. Het Werkboek

Begin april ligt Babe, you got this. Het werkboek ein-de-lijk in de winkels en daar hoort natuurlijk een lancering bij. Op 11 april toeren we met een heuse Babe-bus door het land met als doel om alle lezeressen te ontmoeten. We maken een start in Groningen, scheuren door naar Utrecht, geven nog even wat gas naar Den Haag en sluiten vervolgens af met een spetterende party in Den Bosch. Maar dat niet alleen… in iedere stad ontvangen de eerste 100 lezeressen een exclusieve, knalroze én limited Babe, you got this. sweater van WE. Yihaaa! Wij kunnen in ieder geval niet meer wachten totdat iedereen het boek kan bemachtigen. Ben jij erbij? Geef je dan op via ons Facebook evenement en hopelijk zien we je dan!

MORE INFO BUY NOW

Datum: 13-02-2018 | Locatie: Rotterdam

Verdienmodellen

Doen wat je leuk vindt, is stap één. Maar hoe zorg je ervoor dat je jouw passie ook terug ziet op je bankrekening? Cold hard cash, ja, want voor niets gaat de zon op. In deze tweede sessie van Het Financieel 3-luik leren onze experts je alles over het juiste verdienmodel voor jouw business, wat de juiste prijsstelling is en op welke manier je geld kunt verdienen met jouw droombaan.

MORE INFO BUY NOW

Datum: 13-03-2018 | Locatie: Rotterdam

Investeringsvormen

Tijdens Het Financieel 3-luik van de Hashtag Workmode Academy gaan we dieper in op jouw financiën. In deze derde en tevens laatste sessie van het 3-luik: Investeringsvormen. Hoe trek je investeerders aan? Wat zijn de verschillende vormen van investeren? VC Funds, angel- en informal investors, crowdfunding, maar ook: pensioenopbouw en nog meer tips om te investeren in je toekomst in deze sessie van de Hashtag Workmode Academy.

MORE INFO BUY NOW

Datum: 16-01-2018 | Locatie: Rotterdam

Financiële doelen & boekhouding

2018: een nieuw jaar en dus de perfecte kans voor een nieuw begin. Tijd om orde op zaken te stellen, en dan met name op geldgebied. In de eerste sessie van het drieluik starten we met financiële doelen en boekhouding: welke regels zijn er nu écht belangrijk voor de Belastingdienst en hoe kun je als ondernemer zo voordelig mogelijk jouw aangiften indienen? Is een boekhouder echt nodig? En ook: hoe stel je jouw financiële doelen zo op, dat je aan het eind van dit nieuwe jaar met een tevreden blik kunt terugkijken? Je leert het allemaal op 16 januari 2018 tijdens de vijfde editie van de Hashtag Workmode Academy!

MORE INFO BUY NOW

Datum: 07-11-2017 | Locatie: Rotterdam

Instagram marketing

— sold out —

Tijdens de vierde editie van de Hashtag Workmode Academy leer je in één avond hoe je Instagram zo strategisch mogelijk inzet. Twee fantastische sprekers nemen je 7 november mee in de wereld van dit social media platform en geven praktische tips & tricks, direct toepasbaar op jouw accounts. Daarnaast geven ze een kijkje achter de schermen bij campagnes van ‘de grote jongens’. (o.a. Transavia, Rimmel en Lidl). 

MORE INFO BUY NOW

Datum: 10-10-2017 | Locatie: Rotterdam

Pinterest marketing

— sold out —

Gebruik jij Pinterest tot nu toe alleen om gezellige plaatjes op te slaan? Om inspiratie mee op te doen voor je interieur of avondmaal? Wil je weten hoe je Pinterest ook strategisch kunt inzetten? Pinterest wordt namelijk steeds populairder, ook voor bedrijven. Zet je Pinterest goed in, dan genereer je veel extra traffic naar je website of webshop.

MORE INFO BUY NOW

Datum: 22-08-2017 | Locatie: Rotterdam

Facebook advertising

— sold out —

Heb jij een bedrijfspagina op Facebook maar blijft jouw bereik en engagement laag? Vind je het lastig om goed lopende advertenties op Facebook te maken? Word jij hartstikke duizelig van alle mogelijkheden en heb je het gevoel dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Samen duiken we in de wereld van Facebook advertising.

MORE INFO NEXT EVENT

Datum: 11-07-2017 | Locatie: Rotterdam

SEO marketing

— sold out —

Wat is SEO precies en hoe zet je het op de juiste manier in voor jouw business? Hoe verhoog je de Google Ranking van jouw website? Welke zoekwoorden kun jij het beste gebruiken? Marjet Wullink, SEO expert en oprichter van Bureau Bold geeft antwoord op al jouw vragen. Na deze avond ga je naar huis met een notitieboek vol concrete tips én kun je direct aan de slag met jouw website.

MORE INFO BUY NOW

Datum: 04-10-2017 | Locatie: Rotterdam

Babe, you got this live Q&A

— sold out —

Naar aanleiding van alle positieve, inspirerende en vooral ambitieuze reacties op het boek ‘Babe, you got this.’, organiseert Bibliotheek Rotterdam in samenwerking met Hashtag Workmode en de auteurs van het boek een live Q&A voor alle enthousiaste lezeressen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je het boek nog niet hebt gelezen! Live en on stage legt Martje vier vrouwen uit ’Babe, You Got This’ een flink aantal prangende vragen voor, met als doel jou bomvol inspiratie en energie naar huis te laten gaan.

MORE INFO BUY NOW

Get in touch

We would love to meet you