Let's go!

BOOK A TOUR

LEARN

The Hashtag Workmode
Academy

Ben jij een girlboss, ondernemer, zzp’er, ambitieuze chick, carrière tijger of all of the above? Wil jij jezelf en jouw business verder ontwikkelen? Wil je dat doen in het bijzijn van andere ambitieuze vrouwen? Wil je leren van experts uit het vak? Wil je inspiratie opdoen bij de tofste co-working space van Rotterdam? Dan is Hashtag Workmode Academy zeker iets voor jou. Elke maand organiseren we een nieuwe editie met business gerelateerde onderwerpen. En voor huurders van Hashtag Workmode is dat helemaal kosteloos (max. 10 plekken beschikbaar voor huurders)

BUY NOW

Datum: 13-02-2018 | Locatie: Rotterdam

Verdienmodellen

Doen wat je leuk vindt, is stap één. Maar hoe zorg je ervoor dat je jouw passie ook terug ziet op je bankrekening? Cold hard cash, ja, want voor niets gaat de zon op. In deze tweede sessie van Het Financieel 3-luik leren onze experts je alles over het juiste verdienmodel voor jouw business, wat de juiste prijsstelling is en op welke manier je geld kunt verdienen met jouw droombaan.

MORE INFO BUY NOW

Datum: 13-03-2018 | Locatie: Rotterdam

Investeringsvormen

Tijdens Het Financieel 3-luik van de Hashtag Workmode Academy gaan we dieper in op jouw financiën. In deze derde en tevens laatste sessie van het 3-luik: Investeringsvormen. Hoe trek je investeerders aan? Wat zijn de verschillende vormen van investeren? VC Funds, angel- en informal investors, crowdfunding, maar ook: pensioenopbouw en nog meer tips om te investeren in je toekomst in deze sessie van de Hashtag Workmode Academy.

MORE INFO BUY NOW

Datum: 16-01-2018 | Locatie: Rotterdam

Financiële doelen & boekhouding

2018: een nieuw jaar en dus de perfecte kans voor een nieuw begin. Tijd om orde op zaken te stellen, en dan met name op geldgebied. In de eerste sessie van het drieluik starten we met financiële doelen en boekhouding: welke regels zijn er nu écht belangrijk voor de Belastingdienst en hoe kun je als ondernemer zo voordelig mogelijk jouw aangiften indienen? Is een boekhouder echt nodig? En ook: hoe stel je jouw financiële doelen zo op, dat je aan het eind van dit nieuwe jaar met een tevreden blik kunt terugkijken? Je leert het allemaal op 16 januari 2018 tijdens de vijfde editie van de Hashtag Workmode Academy!

MORE INFO BUY NOW

Datum: 07-11-2017 | Locatie: Rotterdam

Instagram marketing

— sold out —

Tijdens de vierde editie van de Hashtag Workmode Academy leer je in één avond hoe je Instagram zo strategisch mogelijk inzet. Twee fantastische sprekers nemen je 7 november mee in de wereld van dit social media platform en geven praktische tips & tricks, direct toepasbaar op jouw accounts. Daarnaast geven ze een kijkje achter de schermen bij campagnes van ‘de grote jongens’. (o.a. Transavia, Rimmel en Lidl). 

MORE INFO BUY NOW

Datum: 10-10-2017 | Locatie: Rotterdam

Pinterest marketing

— sold out —

Gebruik jij Pinterest tot nu toe alleen om gezellige plaatjes op te slaan? Om inspiratie mee op te doen voor je interieur of avondmaal? Wil je weten hoe je Pinterest ook strategisch kunt inzetten? Pinterest wordt namelijk steeds populairder, ook voor bedrijven. Zet je Pinterest goed in, dan genereer je veel extra traffic naar je website of webshop.

MORE INFO BUY NOW

Datum: 22-08-2017 | Locatie: Rotterdam

Facebook advertising

— sold out —

Heb jij een bedrijfspagina op Facebook maar blijft jouw bereik en engagement laag? Vind je het lastig om goed lopende advertenties op Facebook te maken? Word jij hartstikke duizelig van alle mogelijkheden en heb je het gevoel dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Samen duiken we in de wereld van Facebook advertising.

MORE INFO NEXT EVENT

Datum: 11-07-2017 | Locatie: Rotterdam

SEO marketing

— sold out —

Wat is SEO precies en hoe zet je het op de juiste manier in voor jouw business? Hoe verhoog je de Google Ranking van jouw website? Welke zoekwoorden kun jij het beste gebruiken? Marjet Wullink, SEO expert en oprichter van Bureau Bold geeft antwoord op al jouw vragen. Na deze avond ga je naar huis met een notitieboek vol concrete tips én kun je direct aan de slag met jouw website.

MORE INFO BUY NOW

Datum: 04-10-2017 | Locatie: Rotterdam

Babe, you got this live Q&A

— sold out —

Naar aanleiding van alle positieve, inspirerende en vooral ambitieuze reacties op het boek ‘Babe, you got this.’, organiseert Bibliotheek Rotterdam in samenwerking met Hashtag Workmode en de auteurs van het boek een live Q&A voor alle enthousiaste lezeressen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je het boek nog niet hebt gelezen! Live en on stage legt Martje vier vrouwen uit ’Babe, You Got This’ een flink aantal prangende vragen voor, met als doel jou bomvol inspiratie en energie naar huis te laten gaan.

MORE INFO BUY NOW

Get in touch

We would love to meet you