Let's go!

Book a tour

05-09-2018, blog

Alle female bosses in het Noorden opgelet, want..

Hashtag Workmode breidt uit naar Groningen! We hebben het even geheim moeten houden, maar hierbij geven we je een update van onze plannen voor de nieuwe locatie in Groningen.

 

By Jill Verberkt

Image credit: Anouk Fotografeert

De aanmeldingen voor de nieuwe locatie stromen binnen en er staan weer een hoop powervrouwen te popelen om flink aan de bak te gaan en een nieuwe stap binnen hun carrière te zetten. Team Hashtag Workmode kan ook amper stilzitten, want een nieuw kantoor betekent natuurlijk heel veel geregel, maar ook… een nieuw interieur. Zoals je begrijpt draait ons inspiratiebord op Pinterest overuren, dus we kunnen jullie nu alvast vertellen dat het weer een hunk van een kantoor gaat worden.

Samen met een aantal partners zijn we druk bezig om dit interieur weer zo instagrammable en workmodeproof te maken. Denk aan fluweel, denk aan roze, denk aan prachtige bureaus en heel veel gezellige planten. Het gloednieuwe kantoor ligt in hartje Groningen en is makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. We bieden zowel vaste plekken als flexwerkplekken aan, unlimited verse thee en koffie en een meetingroom voor afspraken en workshops waar alle huurders gebruik van mogen maken. Het spectaculaire lint-knip-moment voor de nieuwe opening vindt plaats in november dus we moeten nog eventjes geduld hebben. De exacte datum voor de grand opening party volgt snel, dus houd vooral onze socials in de gaten!

Ben jij of ken jij iemand die in het Noorden van Nederland woont en op zoek is naar een werkplek? Laat haar dan snel mailen naar groningen@hashtagworkmode.com.

 

Fotografie door Anouk Fotografeert.

"Denk aan fluweel, denk aan roze, denk aan prachtige bureaus en heel veel gezellige planten."

Get in touch

We would love to meet you