Let's go!

Book a tour

06-11-2017, blog

Allocacoc

Hashtag Workmode deelt haar ultieme tips voor een mega opgeruimd kantoor in samenwerking met Allocacoc.

By Roos

Image credit: Hashtag Workmode

Bijna niets is vervelender dan een ontploft kantoor. Een paar notitieboeken hier, een stapel lege koffie kopjes daar plus een verzameling opladers waar je ú tegen zegt. Minder tijd hoeven besteden aan het opruimen van je werkplek biedt natuurlijk véél meer tijd voor belangrijkere zaken. Maar ja, hoe zorg je nou voor zo’n strak en opgeruimd kantoor? Hashtag Workmode en Allocacoc zetten hun 3 ultieme tips op een rijtje waarmee jij je kantoor op orde krijgt.

Begin de dag met een opgeruimd bureau

Wanneer je ’s ochtends vroeg de dag begint, is opruimen vast niet het eerste dat je wilt gaan doen. Het is natuurlijk ideaal wanneer je meteen met de werkdag kunt beginnen. Onze tip? Ga nooit naar huis voordat je je bureau helemaal hebt opgeruimd. Geen lege kopjes meer en gooi vooral ook die weggemoffelde snoeppapiertjes zo snel mogelijk in de prullenbak. Leg je agenda netjes neer zodat je de volgende dag meteen met een frisse lei kunt beginnen. Na een lange werkdag voelt opruimen vast niet als een must, maar je weet wat ze zeggen: ‘An empty desk equals an empty mind’.

Box it up

Ga even helemaal Marie Kondo op je kantoor en doe álles weg wat je niet meer nodig hebt. Organiseer vervolgens al je papieren en andere losse spulletjes en leg ze soort bij soort. Het liefst alles in een eigen kast of doos, zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Nu hoef je in elk geval niet meer langer dan een minuut te zoeken als je iets nodig hebt. En bovenal is dit natuurlijk het perfecte excuus om helemaal los te gaan bij je favoriete winkels voor kantoorspulletjes. You’re welcome! 😉

Cable management is key

Met de technologie van nu is het bijna onvermijdelijk dat je niet bedolven wordt onder allerlei verschillende opladers. Je gebruikt elke dag waarschijnlijk je telefoon, laptop, externe monitor, camera en ga zo maar door. En dan moet je ook nog maar het geluk hebben dat de stopcontacten een beetje binnen handbereik zitten. Want ja, een kantoor dat vól ligt met snoeren roept niet bepaald ‘georganiseerd’. Gelukkig komen daar onze fijne vrienden van Allocacoc om de hoek kijken. Zij voorzien ieder kantoor van Hashtag Workmode op elke locatie van de ‘PowerCube‘. Met deze handige kubus kun je je telefoon, laptop en al je andere gadgets opladen zónder dat je onder de tafel hoeft te kruipen. Plak je ze liever onderaan je tafel of tegen de muur? Dat is geen probleem met de bijgeleverde ‘sticky tape’. Wij hebben voor eens en voor altijd afscheid genomen van die oh zo lelijke verlengsnoeren en kunnen om eerlijk te zijn niet meer zonder onze Powercubes.

 

Get in touch

We would love to meet you