Let's go!

Book a tour

20-05-2018, Babe you got this

Babe you got this. Het werkboek

Babe, you got this. verscheen in het voorjaar van 2017 en werd een groot succes. Het boek waarbij Emilie Sobels en Martje Haverkamp ambitieuze vrouwen naar hun weg naar succes vroegen, werd vol enthousiasme ontvangen en massaal gedeeld. Daar konden we het natuurlijk niet bij laten…

By Roos Aduagyei

Image credit: Anne Hospers Photography

Image credit: Anne Hospers Photography

Image credit: Anne Hospers Photography

Image credit: Anne Hospers Photography

In de bestseller Babe, you got this. deelden ruim twintig inspirerende vrouwen hun levenslessen en adviezen. You watched and learned: nu is het jouw beurt. In Babe, you got this. Het werkboek sta jij centraal en ga je aan de slag met je dromen en talenten. Samen met co-auteur Rosa Dammers en met hulp van coaches Kathleen Oerlemans en Annemijn Briët, stelde Emilie Sobels Babe, you got this. Het werkboek samen.

Hoe kom je erachter wat je passie is? Hoe formuleer je concrete doelen? Hoe blijf je jouw inner critic de baas? Hoe maak je van jezelf een sterk merk? Hoe beheer je de euro’s op je bankrekening? Hoe bewaak je je sociale leven? En, niet onbelangrijk: hoe zorg je ervoor dat je aan het eind van de dag ook nog een beetje lol hebt in wat je doet?

Babe, you got this. Het werkboek staat tjokvol opdrachten, adviezen, lijstjes, tips en tricks om jouw girlboss-proof carrièreplannen uit te stippelen. Of je nu voor jezelf werkt of voor een werkgever, de opdrachten zijn voor iedere vrouw met ambitie geschikt.

Dit is het begin van jouw road to successBabe, you got this.

"Van kaft tot achterklap gevuld met leerzame verhalen van powervrouwen."

Women’s Health

Emilie Sobels

Emilie Sobels begon in 2015 haar bedrijf Hashtag Workmode in Amsterdam, waar ze werkruimtes verhuurt aan vrouwelijke creatievelingen en online influencers. Haar doel: mensen samenbrengen zodat netwerken worden vergroot en krachten worden gebundeld. In 2017 schreef ze samen met Martje Haverkamp het boek Babe, you got this.

Rosa Dammers

Rosa Dammers (29) is dol op verhalen vertellen. Ze ruilde daarom haar vaste baan in voor een bestaan als freelance tekstschrijver. Binnenkort lanceert ze samen met haar partner in crime een eigen tekstbureau: Buro Citroen. Rosa woont en schrijft in ‘s-Hertogenbosch.

Bestel jouw exemplaar hier

 

Get in touch

We would love to meet you