Let's go!

Book a tour

19-05-2018, blog

Better together met WE Fashion

De nieuwe campagne van WE Fashion draait allemaal om ‘Better Together’.  Iets waar wij bij Hashtag Workmode natuurlijk helemaal achterstaan. Samen werken met verschillende, inspirerende en ambitieuze vrouwen doen we namelijk niet voor niets!

Fotografie: Annebel Eppinga

By Roos Aduagyei

Image credit: Annebel Eppinga

Bij Hashtag Workmode delen we iedere dag onze ideeën, dromen en adviezen met elkaar. In zo’n kantoor vol met vrouwen worden door alle dagelijkse bezigheden natuurlijk ook wat interessante fashionadviezen uitgewisseld. Dat een outfit dragen waarin je jezelf sterk voelt weldegelijk invloed heeft op je humeur, is voor ons geen geheim meer. En daarom zijn we ook zo dol op de nieuwe collectie van WE Fashion. Net zoals vorig jaar hebben ze een prachtig pak gelanceerd waar wij het liefst elke dag in rond zouden lopen. En daar heeft het feit dat hij knalroze is natuurlijk alles mee te maken. 😉

 

Naast een roze pak, is er dit jaar ook een lila variant waar onze harten net zo snel van gaan kloppen. Yep, deze zijn helemaal Workmode proof. Naast de twee heerlijke kostuums bestaat de collectie uit nog veel meer items die perfect met elkaar te combineren zijn. Het grootste voordeel van deze collectie? Je kunt er mee naar kantoor maar gaat net zo makkelijk door naar een borrel. Een item kan nog zo mooi en opvallend zijn, maar wanneer het niet comfortabel zit kun je er zeker van zijn dat hij binnen de kortste keren je kledingkast niet meer uitkomt. Tijdens een lange werkdag is een net iets te strakke high waisted jeans wel het laatste dat je kunt gebruiken.

 

we fashion hashtag workmode

 

 

 

"Tijdens een lange werkdag is een net iets te strakke high waisted jeans wel het laatste dat je kunt gebruiken."

Wanneer je voor jezelf werkt en regelmatig thuis te vinden bent, is het maar al te verleidelijk om je comfortabele kloffie iedere dag aan te doen. Dit terwijl al al die leuke bloesjes en prachtige hakken liggen te verstoffen in je kast. Tegen al die pyjama freelancers zeggen wij: ‘We feel ya!’ Maar dat betekent natuurlijk niet dat er geen ruimte is voor een nieuwe aanpak. 😉

Onze tips om zowel comfortabel als stijlvol voor de dag te komen? 

-Investeer in items die je eindeloos kunt combineren, het liefst het hele jaar door. Zo maak je het jezelf gemakkelijk.

-Beperk je heilige pyjamadagen. Wanneer je een mooie outfit aantrekt kom je gelijk in je werkmodus. Een beetje het zelfde idee als wanneer je naar kantoor gaat.

-Onthoud: Een gelikte look staat gelijk aan meer zelfvertrouwen!

-Koop. Een. Pak. Maar echt; deze zijn geschikt voor kantoordagen, meetings en feestjes.

Benieuwd naar alle items van deze fijne collectie? Check dan snel de website.

hashtag workmode we fashion

 

 

 

 

 

 

 

 

Get in touch

We would love to meet you