Let's go!

Book a tour

27-08-2018, blog

Bloemen en planten op de werkvloer: YES PLEASE.

Elke maand wordt er naar elke locatie van Hashtag Workmode een prachtige bos verse bloemen gestuurd door Bloomon. En dat leek ons een goede reden om eens dieper in de wereld van de bloemen te duiken.

By Jill Verberkt

Image credit: Anouk Fotografeert

Niet vooruit te branden? Zorg ervoor dat je genoeg bloemen op kantoor of op je werkplek hebt! Er is aangetoond dat planten niet alleen de productiviteit verbeteren maar ook de concentratie, motivatie en het geluksgevoel. Uhu, that’s right! Daarnaast maken ze je niet alleen vrolijk, maar zorgt een verse bos bloemen ook voor een positief effect op de communicatie en werkbeleving van jou en de mensen om je heen. Het kantoor met bloemen en planten inrichten betaalt zichzelf dus al gauw terug in een verhoging van de levenskwaliteit en de productiviteit van het personeel en de huurders. En het ziet er natuurlijk ook fantastisch uit.

Wij krijgen elke maand een bos bloemen van Bloomon. Bij Bloomon kun je kiezen uit verschillende abonnementen. Zo kun je een abonnement nemen op een kleine, middelgrote of grote bos bloemen en kun je precies bepalen wanneer en hoe frequent de bos bij jou thuis wordt bezorgd. Of je nu elke week een bos bloemen wilt, elke twee weken of elke maand. It’s on you! Of het goedkoop is? Nee. Je betaalt wel iets meer voor een bos bloemen dan wanneer je hem in de supermarkt koopt, maar je krijgt er ook echt een stukje luxe en kwaliteit voor terug. De bloemen worden vers geplukt en tot aan je voordeur bezorgd. Oh en welke bloemen er in je bos zitten? Dat is een verrassing! Maar geloof ons: ze zijn een echte eye-catcher op kantoor, houden ons extra productief en zorgen er natuurlijk voor dat onze locaties er uitzien om door een ringetje te halen.

Nog nooit een bos bloemen besteld bij Bloomon? Komt dat even goed uit. Bij je eerste bestelling bij Bloomon krijg je met de code ‘WORKMODEBAG’ niet alleen een vaas, maar ook een totebag cadeau. #hebbendiekip. Voor meer informatie klik je hier.

"Oh en welke bloemen er in je bos zitten? Dat is een verrassing! "

Get in touch

We would love to meet you