Let's go!

Book a tour

16-05-2018, blog

Dyson Pure Hot + Cool Link

Sinds een paar maanden hebben we op kantoor een technisch hoogstandje staan: de Dyson Pure Hot + Cool Link. Niet alleen is dit een ventilator – wat best prettig is met deze zomerse temperaturen – deze Dyson kan veel meer dan dat. Het is namelijk ook nog eens een luchtreiniger die ervoor zorgt dat de vervuilde lucht op kantoor wordt gereinigd.

By Jill Verberkt

Image credit: Anouk Fotografeert

Vervuiling binnenhuis

Of dat nodig is? Jazeker. Je merkt het misschien niet, maar ook in de lucht zit veel vervuiling. Denk aan uitlaatgassen, fijnstof en (vooral in deze tijd van het jaar) pollen. Als die zich mengen met de vervuiling die ook binnen door de lucht dwarrelt, zoals huidschilfers, schoonmaakproducten en kookgassen, dan is dat geen fijne combinatie. Jakkes. De lucht in huis kan dan wel vijf keer meer vervuild zijn dan de lucht buiten. En aangezien je 90% (!) procent van je leven binnen spendeert is schone lucht dus behoorlijk belangrijk. Daarom is de luchtreiniger niet alleen op kantoor fijn, maar ook voor thuis een uitkomst.

"Met zijn ronde vormen is dit apparaat niet alleen een technisch hoogstandje, maar ook voor oog geen vervelend aanzicht."

Eye-catcher 

Nou ziet de gemiddelde ventilator er niet heel lekker uit, maar daar heeft Dyson rekening mee gehouden. Met zijn ronde vormen is dit apparaat niet alleen een technisch hoogstandje, maar ook voor oog geen vervelend aanzicht. Een fijne en mooie werkplek stimuleert de inspiratie en met die frisse en schone lucht kunnen we bergen werk verzetten. Kortom: de Dyson Pure Hot + Cool Link ziet er goed uit, helpt ons gezonder te leven, haalt vervuiling uit de lucht en zorgt ervoor dat wij nóg beter kunnen knallen op kantoor.

Get in touch

We would love to meet you