Propecia Hair Viagra Kaufen Kamagra Betrouwbaar Bestellen Kamagra Jelly Shop

Let's go!

Book a tour

17-07-2019, blog

Het nieuwe vervoersmiddel van Amsterdam

Zag je laatst een zwart-wit stipje door Amsterdam zien scheuren? Grote kans dat ik dat was, om een testrit te maken op de inklapbare, elektrische fiets van ARÍV. Ik denk dat als je me een paar jaar geleden had gevraagd of ik mezelf nog eens op een vouwfiets door Amsterdam zou zien crossen – laat staan op een e-bike! – dat ik je dan vierkant had uitgelachen. Maar ik vertel je graag hieronder waarom het wellicht toch de investering waard is…

By Emilie

Image credit: ARĪV General Motors

Wist je dat vanaf 2050 verwacht wordt dat maar liefst 75% van alle mensen in grote steden woont? Dit betekent dat het dus nóg drukker wordt dan dat het nu al is. Je kunt je dus wel voorstellen dat parkeren zo een ramp wordt. Oftewel: we moeten op zoek naar andere vervoersmiddelen. 

Zo pak ik nu nog vaak de auto en hoewel deze manier van transport het snelste lijkt, ziet de realiteit er eerder als volgt uit. Voor vertrek ben ik eerst vijf minuten bezig om mijn auto te zoeken, eenmaal in de auto besluit elk stoplicht op rood te springen en aangekomen op mijn bestemming start eerst de zoektocht naar een parkeerplek. Kort samengevat: zo’n e-bike is dus helemaal geen gek idee. Helemaal als je je bedenkt dat je hiermee sneller bij je afspraak bent én tegelijkertijd een steentje bijdraagt aan het milieu. Win-win situatie dus.

Automerk General Motors zag hier kansen, en dit was dan ook de aanleiding om van car company naar tech company te gaan met een focus op de e-bike. Het resultaat? Een matzwarte, opvouwbare of niet-opvouwbare, snelle crossbak: de ARÍV e-bike. Volledig uitgerust met een GM motor, die ervoor zorgt dat je met gemak met 25 km/u door de stad kan sjezen. Zeg maar dag tegen te laat komen!

Bovendien, en dat vind ik dan weer extra tof, kun je je telefoon bevestigen op het stuur, met bluetooth verbinding maken met de ARĪV e-bike app om meetgegevens zoals je snelheid, resterende batterijniveau en de afgelegde afstand te zien én kun je ‘m via de ingebouwde USB-kabel opladen. Super handig, want mijn iPhone is standaard bijna leeg. Een aanrader dus, dit snelle modelletje. En heus, ook met hakken rijdt het prima, tried and tested.

 

Get in touch

We would love to meet you