Let's go!

Book a tour

05-06-2018,

Lanceringsparty in het Werkwarenhuis

Een knalroze fabriek waar je kunt dansen – I mean… wat wil je nog meer? Wij mochten hier onze lanceringsparty houden voor Babe, you got this – Het Werkboek.

By Jill Verberkt

Image credit: Het Werkwarenhuis

Wat was 11 april toch een ongelooflijk bijzondere dag. Met onze roze Babe bus zijn we met het hele Hashtag Workmode team door het land gecrosst en hebben we zo veel inspirerende lezeressen mogen ontmoeten. Onderweg pikten we ook nog een hoop winnaressen op en werden zij helemaal in de watten gelegd door een visagiste en een nagelstyliste. Chauffeur Arnold was blij toen we in Den Bosch bij van Aken in het Werkwarenhuis aan kwamen, want dat betekende dat hij zich 180 graden kon draaien en ein-de-lijk naar huis kon gaan. We zijn in ieder geval heel blij dat ‘ie deze bus vol kippen door het land wilde rijden en ons heelhuids af heeft gezet bij het Werkwarenhuis. Waar roze (!!!) GT’s op ons stonden te wachten van Beefeater Gin. Onwijs veel dank aan iedereen die naar de babe bus is gekomen en onwijs veel dank aan het team van toppers dat de hele dag heeft geknald. Dank dank dank! Het was TOP!

"Een knalroze fabriek waar je kunt dansen - I mean... wat wil je nog meer?"

Chauffeur Arnold was blij toen we in Den Bosch bij van Aken in het Werkwarenhuis aan kwamen, want dat betekende dat hij zich 180 graden kon draaien en ein-de-lijk naar huis kon gaan. We zijn in ieder geval heel blij dat ‘ie deze bus vol kippen door het land wilde rijden en ons heelhuids af heeft gezet bij het Werkwarenhuis. Waar roze (!!!) GT’s op ons stonden te wachten van Beefeater Gin. Onwijs veel dank aan iedereen die naar de babe bus is gekomen en onwijs veel dank aan het team van toppers dat de hele dag heeft geknald. Dank dank dank! Het was TOP!

Get in touch

We would love to meet you