Let's go!

Book a tour

17-10-2017, blog

Foodora

Hashtag Workmode en foodora slaan de handen ineen en verzorgen iedere week een uitgebreide lunch op kantoor.

By Roos

Image credit: Hashtag Workmode

Even een welverdiende pauze nemen op kantoor gebeurt wat ons betreft nog veel te weinig. Vaak zitten de dagen zo ramvol dat een halfuurtje gezamenlijk lunchen er niet in zit. En daar willen wij verandering in gaan brengen. Dit doen we samen met foodora, die een aantal weken lang onze huurders komt verrassen met een lekkere lunch. En mocht je nou nog steeds liever je lunch achter je laptop opeten, dan zetten wij nog even de voordelen van een welverdiende pauze op een rijtje:

Budgetproof

Wanneer je met z’n allen wat vers brood, lekkere wraps en simpele dips inslaat ben je een stuk voordeliger uit. Als je iedere week op deze manier eet kost het je niet meer dan een tientje per week. En zeg nou zelf, dat is toch nooit verkeerd? Daarnaast scheelt het je ook een hoop tijd, want nu hoef je niet eerst minutenlang door de menukaart van je favoriete -en iets te dure- broodjeszaak te browsen voordat je uiteindelijk een fortuin aangeeft aan je lunch. (We beloven natuurlijk niet dat we dit zelf nooit meer gaan doen…)

Leer elkaar een beetje kennen

Super leuk natuurlijk om je collega’s te spreken tijdens het wekelijks overleg, maar dat is niet echt het moment om je weekend te bespreken. Je zult versteld staan van de leuke verhalen die er ontstaan tijdens de luchtafel. Het is hartstikke fijn om even achter die laptop weg te zijn en écht een gesprek aan te gaan met collega’s. En bij Hashtag Workmode is dat als collega-ondernemers natuurlijk niet anders.

Een betere focus

We kennen allemaal van die dagen waarop je ellenlange to-do lijstjes hebt die uiteindelijk verre van af zijn rond 5 uur. Meestal is dat dan ook dé dag waarop de lunch vergeten wordt en je non-stop met je ogen op je scherm gericht zit. Veel mensen proberen tegenwoordig hun werkdagen te verkorten om zo productiever te worden. Je kunt het ook op een andere manier proberen: Door jezelf écht een flinke pauze te geven in de middag. Klap je laptop dicht, zet je laatste gedachten op papier en plof gezellig neer in de lunchzaal. Je zult merken dat je na al die leuke gesprekken met een frisse blik weer aan het werk gaat. Het gebeurt bij ons maar al te vaak dat juist tijdens díe gesprekken tussen de collega ondernemers een hoop adviezen uitgedeeld worden. Het is dus het proberen waard!

Hebben we jou inmiddels al een beetje overtuigd van hóe leuk een kantoorlunch kan zijn? 😉 

 

 

Get in touch

We would love to meet you