Let's go!

Book a tour

11-02-2019,

Meet de female leaders van The Self-Made Summit: Awura Simpe

Is jouw bedrijf klaar voor die volgende stap? Ben jij op zoek naar die verdieping in je baan? Zoek je een investeerder? Wil je leren hoe je je team nog efficiënter en doelgerichter kan leiden? En wil je al die ideeën die je hebt nu eens daadwerkelijk vertalen naar de praktijk?

By Zoe Poel

Image credit:

Dan is The Self-Made Summit het event voor jou. Dompel jezelf onder in de kennis van female leaders uit verschillende disciplines en ga naar huis met een dosis inspiratie waar je u tegen zegt. Met vandaag in de hoofdrol: Awura Simpe

 

Founder en creative director Creative Women Collective.

Awura rolde na haar master Privaatrecht en Intellectueel Eigendomsrecht de advocatuur in. Tijdens haar periode als advocaat dacht ze veel na over de toekomst die ze voor zichzelf wilde. En die lag niet in de advocatuur. Het waren haar vriendinnen die haar tot inzicht brachten: het begon Awura namelijk op te vallen dat na iedere samenkomst met haar vriendinnen, ze er iedere keer steeds gemotiveerder, krachtiger uitkwamen. Klaar om de volgende stap te nemen in hun persoonlijke journey. Daar wilde ze iets mee doen! En dat kreeg vorm in the Creative Women Collective. Het doel van CWC is om creatieve vrouwen te helpen aan kennis, tools en uitbreiding van hun netwerk en om zowel online als offline hun creatieve krachten te versterken.

Wat kun je verwachten?

In haar talk vertelt Awura meer over haar keuze om haar corporate baan achter zich te laten en voor het creatieve pad te kiezen. Wat was haar plan van aanpak? En heeft alles positief uitgepakt? Ze deelt haar (praktische) tips op basis van wat ze nu – 2,5 jaar later – weet. Je vertrekt met handvatten voor het strategisch aanpakken van een carrièreswitch. In het bijzonder over het maken van een switch naar een op het eerste gezicht, contrasterende wereld. Dus hoe ga je van droom naar plan? Jij weet het als je de talk van Awura bijwoont.

Over Creative Women Collective

Creative Women Collective (CWC) gelooft in zakelijke groei door persoonlijke groei. Met CWC faciliteren ze de groei van vrouwen in de creatieve sector. De focus ligt hierbij op connectie, zowel online als offline

Benieuwd naar de andere sprekers? Je vindt ze hier.

Get in touch

We would love to meet you