Cialis Price Buy Priligy Prijs Cialis 20 Mg Belgie Kamagra Pl

Let's go!

Book a tour

26-02-2019,

Meet de female leaders van The Self-Made Summit: Eleonore Säll

Is jouw bedrijf klaar voor die volgende stap? Ben jij op zoek naar die verdieping in je baan? Zoek je een investeerder? Wil je leren hoe je je team nog efficiënter en doelgerichter kan leiden? En wil je al die ideeën die je hebt nu eens daadwerkelijk vertalen naar de praktijk?

By Zoe Poel

Image credit:

Dan is The Self-Made Summit het event voor jou. Dompel jezelf onder in de kennis van female leaders uit verschillende disciplines en ga naar huis met een dosis inspiratie waar je u tegen zegt. Met vandaag in de hoofdrol: Eleonore Säll

 

Global Marketing Director GANT

Als Global Marketing Director bij het Amerikaanse lifestyle merk GANT is Eleonore Säll verantwoordelijk voor de wereldwijde marketingstrategie en -uitvoering. Daarbij houdt ze toezicht op de marketinginitiatieven in de 70 landen waar GANT wordt verkocht en weet ze dus exact hoe je een flink team aanstuurt.

Wat kun je verwachten?

Doe jij het liefst alles zelf? Vind je leiding geven aan een team knap lastig? Want als jij het zelf doet, gaat het toch veel sneller én weet je zeker dat het goed gebeurt. Geloof ons, delegeren kun je leren. Sterker nog, je zult wel moeten als je wilt groeien met je bedrijf of hoger op die ladder wilt klimmen. Tijdens The Self-Made Summit word jij een pro in groot denken en ontdek je wat key is bij het verdelen van taken, zodat iedereen in jouw team – hoe groot of klein ook – doet waar hij of zij goed in is.

Over GANT
GANT is het Amerikaanse lifestyle merk met Europese verfijning. Ze verkopen kleding, accessoires en woonaccessoires voor mannen, vrouwen en kinderen. GANT is opgericht in 1949 en ze zijn beroemd om hun overhemden.

Benieuwd naar de andere sprekers? Je vindt ze hier.

Get in touch

We would love to meet you