Let's go!

Book a tour

08-02-2019,

Meet de female leaders van The Self-Made Summit: Kathleen Oerlemans

Is jouw bedrijf klaar voor die volgende stap? Ben jij op zoek naar die verdieping in je baan? Zoek je een investeerder? Wil je leren hoe je je team nog efficiënter en doelgerichter kan leiden? En wil je al die ideeën die je hebt nu eens daadwerkelijk vertalen naar de praktijk?

By Zoe Poel

Image credit:

Kathleen Oerlemans is Business Booster en wordt ook wel de groeicoach voor ondernemend Nederland genoemd. Ze is Scale-up Coach, trusted advisor en mediator voor ondernemers met groeiambitie. Tevens is Kathleen co-auteur van het Babe, you got this – Het Werkboek. In het verleden heeft Kathleen veel bedrijven efficiënter laten werken en als 1e vrouwelijke directeur binnen het betreffende concern heeft ze het badkamer accessoire merk Haceka in 4 jaar tijd laten groeien van 22 mio naar 33 mio omzet. Al haar ervaring, passie voor groei & ambitie deelt ze nu met ondernemend Nederland. Jaarlijks begeleidt zij vele groeibedrijven om met focus & structuur op gezond manier op te schalen.

Wat kun je verwachten?
Wil je niet alleen dromen maar je ambitie ook werkelijk waar maken? Wil je weten hoe je jouw business opschaalt naar een multiple of wil je met een miljoen omzet groeien? Kom dan naar de talk van Kathleen en maak samen een rock solid plan! Leer groot te denken en maak een unstoppable strategie voor jouw ambitie. Met het Scale Your Business plan onder je arm weet je vanaf 7 maart precies wat je wel en wat je niet moet doen om dichter bij je doel te komen. Passion, focus, massive action. This is where dreams & action come together!

 

Benieuwd naar de andere sprekers? Je vindt ze hier.

Get in touch

We would love to meet you