Cialis Kamagra Kaufen Werking Kamagra Wat Kost Viagra Op Doktersrecept Propecia Dangerous Kamagra 24

Let's go!

Book a tour

20-02-2019,

Meet de female leaders van The Self-Made Summit: Thalita van Ogtrop

Is jouw bedrijf klaar voor die volgende stap? Ben jij op zoek naar die verdieping in je baan? Zoek je een investeerder? Wil je leren hoe je je team nog efficiënter en doelgerichter kan leiden? En wil je al die ideeën die je hebt nu eens daadwerkelijk vertalen naar de praktijk?

By Zoe Poel

Image credit:

Dan is The Self-Made Summit het event voor jou. Dompel jezelf onder in de kennis van female leaders uit verschillende disciplines en ga naar huis met een dosis inspiratie waar je u tegen zegt. Met vandaag in de hoofdrol: Thalita van Ogtrop

 

Co-founder The Next Closet

Het begon allemaal vijf jaar geleden in een anti-kraakpand in Amsterdam Oost. Thalita van Ogtrop en Lieke Pijpers startten met The Next Closet, een marktplaats voor vintage designerkleding. Hun streven? Het modelandschap verduurzamen en tweedehandskleding mainstream maken.

Over The Next Closet

The Next Closet is dé duurzame marktplaats voor tweedehands merkkleding. The Next Closet maakt unieke merkkleding betaalbaar. Het is hun missie is om de tweedehands kledingmarkt mainstream te maken. Want waarom steeds maar nieuwe kleding kopen als er al zoveel moois is?

Benieuwd naar de andere sprekers? Je vindt ze hier.

Get in touch

We would love to meet you