Let's go!

Book a tour

07-02-2019,

Meet de female leaders van The Self-Made Summit: Wendy Bogers

Is jouw bedrijf klaar voor die volgende stap? Ben jij op zoek naar die verdieping in je baan? Zoek je een investeerder? Wil je leren hoe je je team nog efficiënter en doelgerichter kan leiden? En wil je al die ideeën die je hebt nu eens daadwerkelijk vertalen naar de praktijk?

By Zoe Poel

Image credit: via Wendy Bogers

Dan is The Self-Made Summit het event voor jou. Dompel jezelf onder in de kennis van female leaders uit verschillende disciplines en ga naar huis met een dosis inspiratie waar je u tegen zegt. Met vandaag in de hoofdrol: Wendy Bogers

 

Founder Ligo

Wendy Bogers. Ze is oprichter van Ligo, een online platform voor juridische diensten voor ondernemers. Je regelt er voor een fractie van de tijd, kosten en complexiteit allerlei zaken bij haar bedrijf. Met de toegang tot deze hoge kwaliteit juridische diensten kan elke onderneming zich beschermen tegen risico’s. Typisch zo’n dienst waarvan je denkt: waarom heeft niemand dit eerder bedacht?

Wat kun je verwachten?

Als je voor jezelf begint of een eigen onderneming hebt is het ontzettend belangrijk om juridisch alles goed voor elkaar te hebben. Maar toch is deze wereld ook ontzettend lastig. Want wat komt er kijken bij het oprichten van een BV? En waar moet je op letten als je contracten maakt? Wendy deelt in 30 minuten de belangrijkste juridische zaken die je op orde moet hebben én hoe je dit moet doen, zonder al die moeilijke termen.  

Over Ligo

Ligo schudt de traditionele juridische markt op door gebruikmaking van software. Of je nu een BV op wil richten, je merk wil registreren, een contract of advocaat nodig hebt. Je regelt het makkelijk en snel voor een betaalbare prijs bij Ligo: de partner in legal voor ondernemers.

Benieuwd naar de andere sprekers? Je vindt ze hier.

Get in touch

We would love to meet you