Let's go!

BOOK A TOUR

06-09-2017, Babe you got this

Nicole Huisman

Nicole Huisman (28) begon twee jaar geleden voor zichzelf als freelance stylist. Met 48.000 volgers op Instagram is haar naam inmiddels ook buiten het werkveld bekend. Dagelijks deelt ze inspirerende foto’s met haar volgers (waaronder ons). Voor Babe, you got this. vroegen we haar naar haar road to success. Hier lees je alvast een voorproefje!

By Emilie

"Het geeft een waanzinnig goed gevoel omringd te zijn met mensen die ook alles uit het leven willen halen."

Vraag je vaak om hulp? En aan wie?
“Absoluut! Om hulp of advies vragen maakt je sterker en beter. Ik heb een hele brede vriendengroep en dat maakt dat ik vanuit veel perspectieven diverse adviezen krijg. Daarnaast heb ik een hele fijne agent waarmee ik alles wat lastig is kan bespreken, zij geeft mij met haar jarenlange ervaring enorm goede raad. Een tip is om eens advies te vragen aan iemand die vanuit een hele andere hoek komt, dat geeft nieuwe inzichten.”

Wat is volgens jou erg belangrijk op financieel gebied?
“Houd voor jezelf goed bij wat er binnenkomt en wat je uitgeeft en zet, als je zelfstandig werkt, genoeg opzij voor de belastingdienst. Neem vooral een fijne boekhouder die je aan je staart trekt wanneer dat nodig is. Ik ben voorzichtig begonnen met een ‘spaarplan voor later’ en ben me bijvoorbeeld aan het oriënteren wat het kopen van een huis betreft.”

Wat zijn je plannen voor de toekomst?
“Ik ben bezig met spannende tv-plannen en ik ga meer aan de slag met video en regisseren. Daarnaast ben ik ter inspiratie een make-upopleiding aan het volgen. Lekker alle kanten op dus, maar alles vanuit een passie voor mode en styling.”

Het belangrijkste wat je tot nu toe hebt geleerd?
You can’t have rainbows without rain. En: keep your eyes on the stars and your feet on the ground.”

Meer van Nicole lezen? Wat haar kledingtips voor een sollicitatie of andere belangrijke afspraak zijn? Hoe ze haar ambities combineert met een fijn privéleven en zorgt dat ze zichzelf niet voorbij loopt? En hoe zij haar netwerk opbouwt? Je leest dat plús het verhaal en de adviezen van 22 andere topvrouwen in ons boek Babe, you got this.

Get in touch

We would love to meet you