Let's go!

Book a tour

19-03-2017, Babe

Zien we jou op de lanceringsparty?

Begin april ligt Babe, you got this – Het werkboek ein-de-lijk in de winkels en daar hoort natuurlijk een lancering bij. Op 11 april toeren we met een heuse Babe-bus door het land met als doel om alle lezeressen te ontmoeten. We maken een start in Groningen, scheuren door naar Utrecht, geven nog even wat gas naar Den Haag en sluiten vervolgens af met een spetterende party in Den Bosch. Maar dat niet alleen…

By Jill Verberkt

Image credit: Daisy Fotografie

In iedere stad ontvangen de eerste 100 lezeressen een exclusieve, knalroze én limited Babe, you got this sweater van WE Fashion die je wellicht al op Instagram voorbij hebt zien komen. Hij is heerlijk zacht en ook nog eens helemaal roze. Wij zijn verkocht.

In elke stad zullen we een stand opzetten waar we een elke keer een mini-lancering gaan geven. Lezeressen kunnen Rosa en Emilie ontmoeten, het boek als eerste bemachtigen én op de foto met de super duper instawaardige Babe-bus. Wij vinden het stiekem ook heel jammer dat we de bus na 11 april niet kunnen houden..

In elke stad hebben we 4 toffe chicks uitgekozen die mee hebben gedaan aan de win-actie. Deze meiden zullen vanuit de door hun aangegeven stad meereizen naar Den Bosch en krijgen in de bus een heuse VIP treatment. Jealous yet? Ook zullen ze een goed gevulde goodiebox krijgen met onder andere een exemplaar van Het Werkboek, de limited edition trui van WE Fashion en een boxje van Fresh & Rebel. Lucky bastards!

"Op 11 april toeren we met een heuse Babe-bus door het land met als doel om alle lezeressen te ontmoeten."

Hoe laat komen we precies voorbij getoeterd met de Babe-bus?

Groningen > 8:30 – 9:30 uur
Utrecht > 13:00 – 14:00 uur
Den Haag > 16:00 – 17:00 uur
Den Bosch > 19:00 uur – 20:00 uur

Ben jij erbij? Geef het door via ons Facebook evenement. De exacte locaties in alle steden zullen spoedig volgen op al onze kanalen. So keep an eye open.. Wij kunnen in ieder geval niet meer wachten tot 11 april!

Get in touch

We would love to meet you