Hashtag Workmode Rotterdam is open for business

 
Hashtag Workmode Rotterdam Van Vollenhovenstraat.png
 

Tijdens onze soft opening in Rotterdam in juni, genoten we samen met onze huurders van een heerlijke lunch en dito taart. Daarna werden de laptops open geklapt en werd er voor het eerst echt gewerkt op de nieuwe locatie. Je snapt, wij waren in onze nopjes!

Op een prachtige plek, bij de Veerhaven in het Scheepvaartskwartier vind je de nieuwste locatie van Hashtag Workmode. Met tonnen daglicht, een groep huurders met een portie no-nonsense mentaliteit waar je u tegen zegt, een fijne keuken en een mooie, ruime meeting room.

Wat voor ons niet mocht ontbreken was een spetter van een keuken (en Quooker!). Een plek waar je je kop koffie kunt zetten of kop thee klaar kunt maken zodat je helemaal klaar bent voor de dag, voor je belangrijke afspraak of misschien wel voor de vrijdag middag borrel met de andere huurders op kantoor. Deze keuken van I-Kook hebben we uiteraard helemaal Hashtag Workmode-proof gemaakt door een gouden wasbak erin te plaatsen en mooie accessoires neer te zetten. Een gouden wasbak mét quooker. I mean, wat wil je nog meer?

Intussen is onze locatie op de van Vollenhovenstraat al een maand open for business. Wil jij hier ook aan de slag? Dat kan! Onze Operational Manager Annebel staat te trappelen om je van alle informatie te voorzien. Mail voor een afspraak en rondleiding naar annebel@hashtagworkmode.com en wie weet… tot gauw!

 
Schermafbeelding 2019-10-22 om 17.25.59.png
 

Door: Jill Verberkt

Emilie Sobels