De nieuwe meeting room in Rotterdam

 

Afgelopen augustus heeft onze nieuwe locatie in Rotterdam haar deuren geopend! Dit hebben we natuurlijk samen met de huurders uitgebreid gevierd met drankjes, lekker eten en goed gezelschap. Wat er alleen nog ontbrak, was een meeting room. Een plek waar je ongestoord kunt overleggen met klanten of partners. En daarom heeft Gewoon Gers ons voorzien van een prachtige, geluiddichte meeting room.

Home Deco Hashtag Wokrmode Nieuwe Meetingroom Gewoon Gers.png
 

Een vergaderruimte voor presentaties, gesprekken, ontmoetingen met klanten, of voor bedrijfstrainingen stond namelijk on top of our list. Marloes van Paint and Pose heeft als finishing touch de glazen wand voorzien van een prachtig kunstwerk. En, als kers op de taart, hebben de toppers van HomeDeco onze meeting room voorzien van een lange tafel met blauwe fluwelen (what else?) stoelen.  Hashtag Workmode-proof? We think so

Intussen is onze locatie op de van Vollenhovenstraat al een maand open for business. Wil je hier ook aan de slag? Dat kan! Onze Operational Manager Annebel staat te trappelen om je van alle informatie te voorzien. Mail vrijblijvend voor een afspraak naar annebel@hashtagworkmode.com of boek een tour via de button boven aan de pagina. Wie weet tot snel!

 

Door: Jill Verberkt

 
Emilie Sobels